The Thing (1982)

Japán filmmel akartam folytatni, noha fő profilomba nem kizárólag azok tartoznak (és nem is mindig a régebbi filmek, csak mostanában ezeket néztem)
Hunnye', de ütős még mindig ez a mozi, a horror műfaj egyik legjobb darabja! John Carpenter azóta sem rendezett ilyen jó filmet, bár azért a Menekülés New Yorkból és a Nagy zűr kis Kínában nem volt rossz, sőt.  Kurt Russel és Carpenter jó dolgokat hozott össze a 80-as évek első felében, na!
Ja, volt még Carpenternek az ' Elpusztíthatatlanok ', az még egy viccces film, megnézni csak akkor, ha unatkozol, vagy besöröztél és röhögni akarsz egyet a haverokkal.
Vissza a Dologhoz...a sztori lerágott csontnak tűnik, kutató bázis, embertelen környék, pár tudós és egy földönkívüli. A végét is lehet sejtni, de a film így is működik, a számítógépes grafika nélküli szörnyes-rémisztgetős részek is frankók, néhány jelenetnél még mindig magamra húztam a takarót, de hirtelen:)! Kurt Russel is egész jó a filmben (Nick Nolte és Jeff Bridges helyett ugrott be), azért a nyomorult cowboy kalapért a fején bármelyik sztájliszt' ölne!
Külön parás a kutya az elején, össze-vissza mászkál a dög és nézelődik...brrrr, hogy lőtték volna le az elején!
Ha még nem láttad volna, nézd meg, úgyis aktuális, most jön ki a feldolgozása (így legalább tudod mihez viszonyítani az újat, ami állítólag sz*r:))
ignem